LÖYTÖRETKIEN AIKA TAAS

Olipa kerran porvarillinen työmies ja aika, jolloin vastakkainasettelujen aika oli ohi. Mutta ne olivat aikoja ne. Nyt puhaltavat uudet tuulet.

Tänään ihminen joutuu tuomiolle, jos hän siteeraa Raamattua ja hänet erotetaan tehtävästään, jos hän esittää vääriä mielipiteitä.

Suomi ei ole enää idän ja lännen välissä, vaan lännessä, sanokoon geografia mitä tahansa, kuten sanookin.

Vallassa ovat oikeamieliset. He, jotka ovat aina oikeassa. Etupäässä kuitenkin läntinen yksityisomisteinen media, joka puolustaa ihmisoikeuksia ja erityisesti läntisiä arvoja, mitä ne sitten ovatkin.

Oikeamielinen totuus löytyy mediasta, joka tosin on valtiovallan erityisessä suojeluksessa. Syystäkin. Sitä kuusta kuuleminen, jonka juurella asunto.

Kybervaikuttaminen, huuhaa ja disinformaatio tulee läntisen käsityksen mukaan idästä, koska länsi tietää aina kaiken. Läntisen käsityksen mukaan totuus on keksitty nimenomaan lännessä. Näin siksi, ettei totuutta voi keksi vanhentuneilla laitteilla. Totuus löytyy vain uudella, kiiltävällä koneella.

Ajan henki on panna väärämieliset ruotuun jotta maailmasta saadaan parempi paikka. Sitä ei tosin kerrota kenelle. Luultavasti länsimaille, joilla on ollut ikiaikainen pyrkimys elintilan ja luonnonrikkauksien löytämiseen itäisiltä mailta. Marsiin on pitkä matka, joten on halvempaa kohdistaa löytöretket itään.

Löytöretkeily onkin läntisen ihmisen suosituimpia harrastuksia. Löytöretkeilijän tueksi on kehitetty esimerkiksi Nato, joka tukee vapaata löytöretkeilyä sitä uhkaavilta suurilta vaaroilta.

Vapaan ihmisen suurin huolenaihe on lännettyminen. No, tähän huikkaa jopa suomenruotsalainen, että mikään ei estä sinua häipymästä ihan sinne, mihin mieli tekee. Vaikka Venäjälle, tai peräti Kiinaan.

Totta suomenruotsalainen puhuu, mutta täyden kunnioituksen ansaitakseen vapaan ihmisen pitäisi kuulua juuri länteen. Pitäisi mustamaalata kaikkea idästä tulevaa ja pitäisi varoa sanojaan ja käsityksiään idästä ettei joutuisi leimatuksi idän desantiksi, vakoojaksi tai luopioksi yms.

Vapaan kansalaisen pitäisi kannattaa Nato -jäsenyyttä, koska bensiinin heittämisen liekkeihin katsotaan olevan paras turvallisuuden tae. Samoin kuin mahdollisimman suuri määrä aseita ja ammottava valtion velka.

Woken tulo ulkopolitiikkaankin ahdistaa vapaata, omilla aivoillaan ajattelevaa ihmistä erityisesti. Toki woke -kulttuuri ei ole ainoa uhka, vaan myös aito totalitarismi, joka sentään on kelvannut meillekin idän tuomisina.

Advertisement
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s