HUUHAA -POLITIIKKAA

Ensi kaudella luonnonsuojelun rahoitus vähintään tuplataan kerrotaan vihreiden uhoavan (IS). Luulisi, että rahaa tarvittaisiin tarpeellisempaankin.  Sitä paitsi, mistä raha otetaan, kun hinnatkin koko ajan nousevat?

Miksi ylipäätään luontoa pitää suojella?  Eikö ihminen ole ensisijainen suojelun kohde? Ennen puhuttiin taistelusta luontoa vastaan, luontoa, jossa vain vahvimmat selvisivät. Nyt sitten tätä luontoa suorastaan palvotaan.

Mikä järki piilee eläinkunnan avustamisessa? Miksi eläimille pitää tehdä valmiit asunnot, miksi niitä pitää ruokkia ja kustantaa jopa virikkeellinen elämä? Vihreillä näyttää sosiaaliturvan kohde omalaatuiselta.

Vihreät puhuvat mielellään luontokadosta. Käsitykseni mukaan luonto on vakio siinä missä moni muukin asia. Luonnossa tapahtuu tietenkin muutoksia, mutta muutos ei ole sama asia kuin kato.

Mielestäni esimerkiksi ötökän tarpeellisuus pitäisi miettiä uudestaan. Eiväthän nykyiset ötökätkään ole samoja kuin hamassa menneisyydessä ihmisistä puhumattakaan.

Työllisyysasteesta puolue näkyy jauhavan myös. Turhaan. Jos työtä ei ole, aste ei nouse ja jos työtä on, aste nousee. Nykyisellä työllisyyspolitiikalla ei kuitenkaan lisätä työtilaisuuksia, vaan pakotetaan ihmisiä lähinnä orjuutta muistuttavaan tilaan. 

Advertisement
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s