SUVAKKILAINEN UUSETIIKKA

Tänään on muodikasta suvaita. Muodikasta olla edistyksellinen, ihanaa olla ajan hermolla edistysuskon puolestapuhuja. “Hyvispisteet” tuovat positiivisia tykkäyksiä ja markkinointia edistävää imagoa aikaansa seuraavalle yritykselle ja sijoittajalle, joka toimii tietenkin vastuullisesti sitä vanhaa riistoa ja sortoa vastaan, jota kaikki vanha nykyisen hyvyyden ajan ideologian mukaan edustaa. Siitäkin huolimatta, että historian tietämys on luokkaa nolla, jos sitäkään.

Erityisesti uskonto on noussut kaiken pahan aluksi ja juureksi, vaikka juuri uskonto moraalin ja etiikan lähteenä on kautta aikain yrittänyt taistella nimenomaan pahuutta, jumalattomuutta vastaan. 

Tämä aika sen sijaan on kohottanut ihmisen itsensä oman moraalinsa ja etiikkansa parhaaksi asiantuntijaksi ilman että yksilön pyrkimyksiä saisi rajoittaa kukaan ulkopuolinen, tuskin edes ihminen itse, koska tyhmyyden määrän lisääntyminen yhteiskunnassa on johtanut siihen, ettei ihminen enää erota itseään toisista ihmisistä.

Nykyaikainen media on luonut ihmisen, joka on vain osa tykkäysketjua, jossa yksilö on sama asia kuin tämä kovaan ääneen mölyävä ketju itse. Enää eivät ainoastaan toimittajat ole sopuleita, vaan valtaosa väestöä.

Suorastaan järisyttäviin mittoihin tämä uusetiikka kohoaa, kun poliisi ja oikeuslaitoskin alkaa ulvoa syntyneen uusetiikan mukaisesti siten, että uskovaiset pitää laittaa vankilaan ja poliisit ryhtyvät kumartamaan kaikenmaailman rettelöitsijöitä ja huligaaneja samaan aikaan kun Raamatun lukemiselle puuhataan nollatoleranssia ja kielen sanoja ryhdytään kriminalisoimaan milloin minkinlaisen niin kutsutun väestönosan tunteita kuohuttavana rikoksena.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s