KESKUSTAN POLIITTINEN RIIHITEATTERI

Mitä ihmeen farssia Keskusta esittää puoliväliriihessä? Ilmeisesti puolue leikkii jonkinlaista kesäteatteria. Katsoo velvollisuudekseen venkoilla siinä luulossa, että kannatus nousee samaan tahtiin kuin otsikot mediassa. Arvattavasti jotakin pitää yrittää, kun eväät ovat niin sanotusti levällään.

Luulisi, ettei ongelmia ole, koska arkunhoitaja Matti on useaan otteeseen julistanut, että on elvyttämisen aika. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Keskusta on yhtäkkiä äitynyt varsinaiseksi kirvesmieheksi leikkauksineen päivineen ja työttömien kurjistamisineen. Ehkä puoluetoimiston ovi on jäänyt auki ja tuuli on puhaltanut nupit uuteen asentoon siitä mitä on aikaisemmin ajateltu. Tai sitten Matti on jätetty tärkeiden päätösten ulkopuolelle.

Hallituksella lienee teatteria tärkeämpiäkin tehtäviä tätä nykyä. Tulevaisuuden suunnittelu on tietysti ensiarvoista, mutta näyttää siltä, että kysymys Keskustan änkyröinnissä ei ole muusta kuin siitä, pitääkö juuri tältä istumalta lähteä leikkaamaan ja aktivoimaan työttömiä sosiaalisia tulonsiirtoja vähentämällä. Aivan tulee mieleen Juha Sipilän regiimi ja tulinen työttömien jahti niin kutsutun aktiivimallin konsteilla ja menetelmillä. Olisiko Sipilä kaapannut Keskustassa vallan ja nykyinen johtaja vain esittää puoluejohtajaa?

Olisi hyvä, että hallitustyö pääsisi jatkumaan ilman änkyröintiä. Vasta seuraavien vaalien jälkeen voitaisiin katsoa, tarvitaanko Keskustaa ja jos, niin mihin. On turhaa uhkailla hallituksesta vetäytymisellä, koska seuraavat vaalit ratkaisisivat asian ilman nykyisenkaltaista huutoa ja mekastusta. Näyttää myös siltä, että Keskustan talousasiantuntijat ovat sen verran jälkeenjäänyttä porukkaa, että ne tai he kannattaisi pikimmin vaihtaa uusiin. Sama pätee mitä suurimmassa määrin nykyiseen porvaristoon laajemminkin.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s